en

WE ARE A SLOVENIAN COMPANY SPECIALISED IN PRODUCTION OF BISCUITS

We are a reliable partner of the leading European market chains, for which we produce private labels and we expand our production with our own products under the brand names Reci keks and Kondit d’Or.

The company was established in 2014 and the company is determined to continue the growth and development of production as well as expanding the assortiment of products. The company is works hand in hand with the buyers requests, in order to develop the product that suits customer’s needs.

Our experienced team is made out of 27 specialised experts, with more expansion expected in the coming years.

Quality cooperation with a strong group of B2B customers from different European countries is the main proof of the quality and reliability. Currently, the company is present in 6 different EU countries: Germany, Austria, Slovakia, Spain, Slovenia and Croatia.

The production capacities depend on the product. The company can produce around 4 tons per day of Linzer eyes (approximately 20 pallets), while the capacity for simpler products like vanilla croissants is 5 tons per day (approximately 25 pallets).
Products are palm-free, soy-free, produced from only highest quality ingredients.

QUALITY AND CERTIFICATES

All parts of production are closely monitored in order to ensure the maximum quality and safety of the products.

Apart from strict internal regulations of quality control, the company acquired also independent certificates, which ensure that the products are in line with the strictest global quality and safety regulations (International Food Standard, HAACP, RSPO, UTZ).

CERTIFIED ECOLOGICAL PRODUCTION:
In August 2018 the company acquired certificate for ecological production.

For more information on our BIO assortiment please contact us.

Linzer eyes

with apricot jam

Linzer eyes

with currant jam

Linzer eyes

with currant jam

Linzer eyes

with cocoa filling

Hearts

simple but tasty

Hearts

simple but tasty

Homemade tea biscuits

Walnut croissants

with sugar sprinkle

Walnut croissants

with sugar sprinkle

Coconut kisses

with chocolate topping

Croissants

with white chocolate

Croissants

with white chocolate

TYPES OF PACKAGING

 

SMALL PET BOX

Packaging weight: 400 / 500 g

Dimensions: 20 cm x 20 cm x 5.5 cm

 

LARGE PET BOX

Packaging weight: 1.000 / 1.100 g

Dimensions: 30 cm x 20 cm x 7 cm

 

BOPP FOIL

Packaging weight: 1.000 g

Dimensions: 30 cm x 21,5 cm x 7 cm

Stores

REFERENCES /
PRIVATE BRAND (PL):

LIDL Germany production Sondey PL
since 2018,
LIDL Avstria production Omas Backstube PL
since 2017,
LIDL Slovakia production Sondey PL
since 2018,
LIDL Slovenia production Tastino and
Naše nam paše PL since 2014,
LIDL Canary Islands production Sondey PL
since 2018,
REWE Avstria production Goldfood Label
since 2018,
SPAR Croatia production S-budget in
SPAR+ PL since 2015,
PLODINE Croatia production Reci keks
brands since 2019.

konditor-logo-banner-color

Konditor d.o.o.

Požeg 4, 2327 Rače

Slovenija (EU)

 +386 31 376 606

 info@konditor.si

Piškotki

Ta pravilnik o piškotkih pojasnjuje, kaj so piškotki in kako jih uporabljamo. Ta pravilnik morate prebrati, da boste razumeli, kateri piškotki so, kako jih uporabljamo, vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, tj. Informacije, ki jih zbiramo s piškotki in kako se te informacije uporabljajo in kako nadzirati nastavitve piškotkov. Za dodatne informacije o tem, kako uporabljamo, shranjujemo in ohranjamo vaše osebne podatke varno, glejte našo Politiko zasebnosti.

Svoje soglasje iz Izjave o piškotkih lahko kadarkoli spremenite ali umaknete na naši spletni strani.

Več o tem, kdo smo, kako nas lahko kontaktirate in kako obdelujemo osebne podatke v našem pravilniku o zasebnosti.

Vaše soglasje velja za naslednje domene: konditor.si

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se uporabljajo za shranjevanje manjših informacij. Piškotki so shranjeni na vaši napravi, ko je spletno mesto naloženo v vašem brskalniku. Ti piškotki nam pomagajo, da spletno mesto deluje pravilno, da je spletna stran varnejša, zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo in razume, kako deluje spletno mesto ter analizira, kaj deluje in kje potrebuje izboljšave.

Kako uporabljamo piškotke?

Kot večina spletnih storitev, naše spletno mesto uporablja piškotke piškotkov prve in tretje osebe za številne namene. Piškotki prve strani so večinoma potrebni za pravilno delovanje spletne strani in ne zbirajo nobenih osebnih podatkov.

Piškotki tretjih oseb, ki jih uporabljamo na naših spletnih mestih, se uporabljajo predvsem za razumevanje delovanja spletnega mesta, kako delujete z našo spletno stranjo, ohranjajo naše storitve varne, zagotavljajo oglase, ki so pomembni za vas, in vse skupaj zagotavljajo boljšo in izboljšano uporabniško izkušnjo in pomagali pospešiti vaše prihodnje interakcije z našo spletno stranjo.

Katere vrste piškotkov uporabljamo?

Bistveno : Nekateri piškotki so bistveni za to, da boste lahko doživeli polno funkcionalnost našega spletnega mesta. Omogočajo nam, da vzdržujemo uporabniške seje in preprečujemo varnostne grožnje. Ne zbirajo in ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov. Na primer, ti piškotki vam omogočajo, da se prijavite v svoj račun in dodate izdelke v vašo košarico in varno prejmete plačilo.

Statistika: Ti piškotki shranjujejo informacije, kot so število obiskovalcev spletnega mesta, število edinstvenih obiskovalcev, katere strani so bile obiskane, vir Obisk itd. Ti podatki nam pomagajo razumeti in analizirati, kako dobro spletno mesto deluje in kje je treba izboljšati.

Marketing: Naša spletna stran prikazuje oglase. Ti piškotki se uporabljajo za prilagajanje oglasov, ki jih prikažemo, tako da so vam pomembni. Ti piškotki nam pomagajo tudi spremljati učinkovitost teh oglaševalskih akcij.

Informacije, ki so shranjene v teh piškotkih, lahko ponudniki oglasov tretjih oseb uporabljajo tudi za prikazovanje oglasov tudi na drugih spletnih mestih v brskalniku.

Funkcionalno: To so piškotki, ki pomagajo določenim nebistvenim funkcijam na naši spletni strani. Te funkcije vključujejo vdelavo vsebine, kot so videoposnetki ali izmenjava vsebin na spletni strani na platformah družabnih medijev.

Nastavitve: Ti piškotki nam pomagajo shraniti nastavitve in nastavitve brskanja, kot so jezikovne nastavitve, tako da boste imeli boljše in učinkovitejše izkušnje pri prihodnjih obiskih spletnega mesta.

Kako lahko nadzorujem nastavitve piškotkov?

Če se odločite spremeniti svoje nastavitve pozneje v seji brskanja, lahko na zaslonu kliknete kartico »Pravilnik o zasebnosti in piškotkih«. S tem boste ponovno prikazali obvestilo o soglasju, ki vam bo omogočilo, da spremenite svoje nastavitve ali povsem umaknete vašo privolitev.

 

Poleg tega različni brskalniki ponujajo različne načine blokiranja in brisanja piškotkov, ki jih uporabljajo spletna mesta. Nastavitve brskalnika lahko spremenite, da piškotke blokirate / izbrišete. Če želite izvedeti več o tem, kako upravljati in brisati piškotke, obiščite wikipedia.org www.allaboutcookies.org.